O mică parte din thailanda la ThaiCo Spa

Cu toții știm că Thailanda deține peisaje superbe, idilice, desprinse parcă din povești, iar bogăția culturală este imensă prin multitudinea templelor budiste. Țara orhideelor este cunoscută și pentru resorturile sale wellness & spa înconjurate de vegetație luxuriantă.

ThaiCo Spa Bucuresti ne aduce puțin din această lume magică, o relaxare venită parcă direct de pe plaja thailandeză. Este o locație din centrul Bucureștiului unde vă puteți bucura de o multitudine de tratamente pentru minte, trup și suflet ce vă redă armonie, calm și liniște într-un decor sublim. Deține 8 camere de tratament pentru sauna umedă, duș Vichy, salină, tratamente faciale, coafor, make-up, manichiură și pedichiură.

Acest Spa București îmbină practici asiatice cu terapii indiene și cu tratamente internaționale pentru a vă reda starea de bine. Terapeuți din Thailanda, Filipine și Indonezia aplică tratamente în funcție de nevoile dumneavoastră. Aici puteți beneficia de: terapii spa, masaje, tratamente faciale, beauty salon și diverse evenimente spa. Pe toate le regăsiți pe http://thaicospa.ro. Terapiile Spa includ diverse tratamente corporale, împachetări și terapii ce vă vor încânta simțurile. Și dacă nu ne credeți, puteți încerca tratamentul tropical cu cocos sau un ritual oriental. Doamnele vor fi cele mai încântate să beneficieze de aceste servicii dar, există aici și servicii speciale pentru domni ce includ tratamente din cap până în picioare.

Cuvântul Spa este o prescurtare a latinescului santitas per aquam ce se referă la modalități de a obține sănătatea prin intermediul apei. Astăzi, acesta este o denumire generică pentru practicile de relaxare.

 

Citeste continuarea pe News24.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » O mică parte din thailanda la ThaiCo Spa