O mama ofera recompensa pentru oricine ii gaseste un job fiicei

O mama din California, disperata ca fiica ei nu isi gaseste un loc de munca, a decis sa ia problema in mainile ei. Femeia a postat un anunt prin care anunta ca ofera recompensa de 500 USD oricui ii gaseste fetei un loc de munca.

Linda Smith a scris anuntul pe un panou, dupa care a mers intr-o intersectie aglomerata pentru a-si populariza oferta. Cei 500 USD erau promisi oricui va lua CV-ul fiicei si ii va face rost de un job. Singura conditie este cea a salariului care trebuie sa fie de minimul 15 USD pe ora.

Lisa, fiica mamei grijulii, are 36 de ani si isi cauta un loc de munca din luna iunie. Fata este incantata de initiativa mamei deoarece dupa atatea incercari esuate deja incepuse sa se descurajeze.

Lisa nu prea are experienta deoarece isi ingrijea mama in varsta de 61 de ani care suferise un accident de masina in 1996, in urma caruia ramasese cu sechele destul de grave. Femeia nu se putea ingriji singura, asa ca Lisa s-a ocupat de asta, primind in schimb o compensatie de la autoritati. Recent, medicii au decis ca mama este complet vindecata si nu mai are nevoie de asistenta. Astfel, Lisa s-a trezit fara sursa de venit si disperata sa-si gaseasca un loc de munca.

Campania din intersectie nu prea are succes, multi dintre soferi se opresc si ii spuna mamei grijulii ca si ei sunt in cautarea unui job.