O incataminte din piele naturala pune accent pe calitate

Pregatirea pentru noul sezon incepe cu o analiza a tendintelor anuntate de designeri in materie de haine si incaltaminte. Incaltamintea este acea parte a garderobei care nu numai ca defineste stilul in ansamblu al unei persoane, dar care ne tine picioarele in confort si siguranta in zilele capricioase ale primaverii.

Daca alegem incaltaminte piele suntem siguri ca am facut o alegere convenabila si de durata. Gasim incaltaminte din piele naturala de diferite modele si stiluri: smart, casual, elegant sau sport.

O pereche pe care o vei purta in fiecare zi si in orice situatie il reprezinta pantofii cu tocuri medii. Daca doriti sa adaugati originalitate imaginii, acordati atentie designului non-standard al tocurilor, pantofilor cu modele, cu decor metalic si lucios, cu insertii transparente sau perforatii.

Pantofii sunt cea mai importanta parte a garderobei, ce ne permit sa ramanem sa nu simtim oboseala dupa o zi plina. Pantofii ne protejeaza picioarele de frig, caldura, drumuri lungi si altele. Pantofii ne ofera stil si incredere, important este sa fie pantofii potriviti pentru noi.

Cum sa alegi pantofii – trei reguli de respectat:

  • Cumpara pantofi cu 0,5 cm mai mari

In acest mod le vei oferi picioarelor spatiu, picioarele vor respira, iar la sfarsitul zilei nu te vei confrunta cu umflarea picioarelor sau alte incomditati. In plus, aceasta tactica de alegere a pantofilor iti va oferi cateva luni de purtare in plus. Cand cumperi incaltamintea stransa pe picior, risti sa ii porti cu circa 30 % mai putin.

  • Cumpara pantofi de la producatori de marca

Un producator sau un magazin renumit asa cum este www.superlative.ro nu este doar publicitate sau moda, ci este o garantie ca incaltamintea este facuta in conformitate cu normele standardelor de calitate, ceea ce inseamna ca astfel de incaltaminte sunt durabile, confortabile, usor de ingrijit si de reparat. Nu economisi bani pe incaltaminte, timpul va arata ca o incaltaminte buna chiar merita toti banii;

  • Alege vreo 2-3 perechi simultan

Cumparand 2-3 perechi de pantofi care iti plac vei rezolva intrebarea: ”cu ce ma incalt astazi?” pe mult timp. Totodata, incaltamintea va tine mai mult, va avea un aspect prezentabil si vei fi mereu la dispozitia ta.

Atunci cand alegi incaltamintea din piele naturala pentru primavara, bazeaza-te in primul rand pe calitate. Pielea naturala pastreaza un aspect frumos mult timp, este usor de ingrijit si iti ofera un look interesant.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » O incataminte din piele naturala pune accent pe calitate