O fetita a vrut sa calatoreasca cu taxiul 1.300 km, pentru a ajunge la baiatul de care era indragostita

Dragostea nu tine cont de distante, mai ales daca este vorba de copii, care mereu cred ca orice este posibil. Acelasi lucru l-a simtit si Alexis Waller, o fata in varsta de 11 ani din Little Rock, Arkansas (SUA), care a incercat sa ajunga pana in Jacksonville, Florida, la o departare de aproximativ 1.300 km de casa ei.

In biletelul lasat parintilor sai, Alexis ii anunta pe acestia ca pleaca de acasa pentru a se intalni cu prietenul sau. Este vorba de un baiat pe care il cunoscuse in urma cu cativa ani si cu care pastrase legatura, cei doi discutand adesea prin telefon sau online.

Stiind unde isi pastreaza economiile bunica sa, fetita a luat 10.000 $ din dulapul acesteia si apoi a intrat intr-un taxi, cerandu-i soferului sa o duca pana in Jacksonville. Taximetristul nu a intrebat-o decat unde vrea sa mearga si daca are bani suficienti, fara a i se parea ciudat ca un copil calatoreste singur pe o distanta asa de mare. Alexis i-a oferit un avans de 1.300 $, promitandu-i ca va plati restul sumei cand va ajunge la destinatie.

Ingrijorati ca ar putea fi rapita, parintii fetei au sunat la politie. Oamenii legii au reusit sa ia legatura cu taximetristul abia dupa noua ore, timp in care acesta ajunsese deja pana in Atlanta, Georgia. Soferul taxiului a ramas acolo cu fata pana la sosirea parintilor.

Intrebat ce masuri va lua in urma acestui incident, tatal fetei a declarat: „Avem toata viata inainte pentru a o pedepsi pentru greseala ei. Deocamdata, ne dorim doar sa o imbratisam si sa-i aratam cat de mult o iubim. Ne bucuram ca am reusit sa o regasim – acest lucru este cel mai important”.

Sursa: Metro