O femeie a sunat la numarul de urgente pentru a comanda pizza

octombrie 27, 2014

Angajatul care a raspuns la 911 a postat ulterior conversatia pe Reddit, precizand ca, desi apelul parea destul de ciudat la inceput, era vorba de fapt de o problema serioasa.

Femeia de la celalalt capat al firului a indicat la inceput adresa unde sta, apoi a cerut, destul de dezinvolta „ o pizza mare, cu pepperoni pe o parte si ciuperci pe cealalta”. Aceasta era foarte insistenta, desi de fiecare data i se raspundea la fel: „Doamna, stiti ca ati sunat la 911? Noi nu livram pizza…”

In cele din urma, operatorul telefonic a realizat ca este posibil ca femeia sa aiba intr-adevar nevoie de ajutor, dar sa nu poata vorbi despre asta. A verificat rapid istoricul apelurilor de la adresa respectiva si a descoperit ca erau inregistrate mai multe incidente de violenta domestica.

Intr-adevar, cand echipajele politiei au ajuns la locul indicat, au gasit-o pe femeie agresata de iubitul sau, aflat in stare de ebrietate.

„Cu siguranta va ramane un apel memorabil”, a declarat operatorul telefonic de la 911, uimit de prezenta de spirit de care a dat dovada victima. Aceasta se afla momentan in siguranta, agresorul sau fiind arestat.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro