O femeie „sufera” de sase ore de orgasm in fiecare zi

Si chiar nu este deloc placut, asa cum multi ar avea impresia. Cara Anaya, in varsta de 30 de ani, din Arizona, SUA, sufera de sindromul excitarii genitale persistente, acest lucru insemnand, de regula, chiar si 180 de orgasme in decurs de 2 ore.

A fost diagnosticata cu aceasta afectiune acum 3 ani si afirma ca ii distruge viata. Prima data a simtit ca ceva nu este in regula intr-un magazin de legume si fructe, cand si-a dat seama ca este excitata de tot ceea ce vede, miroase sau atinge. Abia a reusit sa ajunga acasa, iar orgasmele au continuat pe parcursul intregii zile.

„Este jenant, derutant si umilitor, mai ales cand ma aflu in apropierea copiilor si ma simt ca o perversa”, a declarat Cara, conform Buzz Feed. Nici propriului copil nu poate sa-i explice situatia, pentru ca acesta are doar 10 ani.

Din cauza afectiunii sale, femeia este nevoita sa evite spatiile publice, de aceea isi petrece timpul mai mult in casa. A trebuit sa renunte la jobul sau de chelnerita, deoarece dupa episoadele de criza este epuizata; in general, ramane deshidratata si sunt rare momentele in care poate sa adoarma. Chiar si relatia cu sotul sau este afectata, deoarece, din cauza nivelului ridicat de hormoni din organism, are in permanenta nevoie de afectiune.

In prezent, medicii nu au reusit inca sa gaseasca un tratament adecvat pentru acest sindrom.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro