O femeie a ramas blocata in cosul de fum dupa ce a incercat sa intre in casa fostului iubit

octombrie 23, 2014

Genoveva Nunez-Figueroa nu s-a impacat cu ideea ca barbatul, pe care il cunoscuse online, i-a spus ca nu vrea sa o mai vada niciodata. Desi povestea lor de dragoste a durat doar o luna, femeia fusese la casa lui Lawrence, asa ca stia unde locuia. Prin urmare, s-a gandit sa-l mai viziteze pentru a-l convinge sa se razgandeasca.

Nu a mai apucat insa sa-l surprinda cu aparitia ei neasteptata, pentru ca a ramas blocata in cosul de fum din casa acestuia. Barbatul nu se afla acasa, insa vecinii au auzit tipetele disperate si plansul femeii si au anuntat politia.

Pompierii au trebuit sa distruga cosul, dar nu au reusit sa o scoata decat dupa ce au turnat sapun lichid in interior, pentru a facilita operatiunea. Dupa doua ore de chin, Genoveva Nunez a iesit la lumina, fiind insa arestata imediat pentru intrare prin efractie.

Proprietarul locuintei s-a declarat socat de insistenta acesteia, dar a precizat ca nu va renunta la intalnirile cu femei cunoscute online. „Va trebui insa sa fiu mult mai atent pe cine invit acasa; nu stii niciodata cat de nebuna poate fi o femeie”, a mai adaugat acesta.

Pentru ca Lawrence sa renunte la acuzatii, familia Genovevei s-a oferit sa plateasca toate costurile necesare pentru repararea daunelor produse imobilului.

Sursa: Daily Star

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro