O femeie a incercat sa-i coase gura fiicei sale adoptive

octombrie 20, 2014

Se pare ca povestea Cenusaresei se poate repeta si in zilele noastre. O fata in varsta de 16 ani din SUA a fost supusa unui tratament nemilos din partea mamei sale vitrege.

Rana Cooper, din Avella, Pennsylvania, a devenit atat de violenta incat, la un moment dat, a incercat sa-i coase gura fetei, dar s-a oprit dupa prima impunsatura de ac in buza inferioara.

Nu este insa singurul incident de acest fel. Conform raportului intocmit de politisti, Rana, care a fost acuzata de violenta fizica si punere in pericol a fetei, a dat dovada de comportament inuman in repetate randuri, lovind-o pe aceasta cu pumnii in fata sau muscand-o de nas.

Tanara era chiar nevoita sa munceasca din greu si sa faca diferite treburi gospodaresti pentru a primi mancare si apa sau pentru a folosi baia. De multe ori, aceasta a trebuit sa indure zile intregi fara mancare. Alteori, era obligata sa consume excrementele de la pisici sau sa stearga cu degetele marginea vasului de WC si sa inghita tot ce ii ramanea pe maini.

Rana Cooper a recunoscut la sectia de politie cateva dintre aceste acuzatii, printre care si faptul ca a tinut capul copilei sub apa timp de 10 secunde, pentru a o pedepsi. In schimb, a negat majoritatea incidentelor descrise mai sus, fiind sustinuta si de fiul sau natural, Ronnie, care a declarat ca acuzatiile de abuz sunt false.

Prima infatisare la proces in acest caz a fost programata in data de 6 noiembrie.

Sursa: News.com.au

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro