O femeie dezbracata a ramas blocata intr-un semineu

O femeie in varsta de 35 de ani din Woodcrest, California, a trebuit sa fie salvata de o echipa de pompieri dupa ce a ramas blocata in semineu in mijlocul noptii. Femeia si-a dat jos hainele in speranta ca va reusi sa incapa pe hornul semineului care este foarte ingust. Dupa ce a ajuns la jumatatea hornului, femeia nu s-a mai putut misca si a fost nevoita sa cheme ajutoare specializate.

In pozele facute de echipa de pompieri, se poate observa fata femeii acoperita de funingine si picioarele suspendate inainte de a fi eliberata.

In interiorul casei se afla Tony Hernandez, tatal celor trei copii ai cuplului, care a spus ca fosta sa sotie a incercat sa intre in casa in jurul orei 5 dimineata dar a gasit usa inchisa. Atunci ea s-a urcat pe acoperis si a incercat sa coboare in jos prin semineu dar a ramas blocata acolo.

Hernandez spune ca s-a trezit in tipetele fostei sotii care striga dupa ajutor . Acesta a mai spus ca a incercat sa-si scoata fosta nevasta de pe acoperis dar era cat pe ce sa cada si el, moment in care au decis sa apeleze 911.

 

Sursa: Mirror

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro