O femeie confectioneaza haine din par de caine

Oamenii spun ca uneori proprietarii seamana cu animalele pe care le cresc. Se pare ca mai nou acestia pot chiar sa poarte haine confectionate din parul animalelor preferate.
Pam Gardner rasuceste parul de pisica si caine pe lana in asa fel incat din firul obtinut sa poata impleti pulovere pe care iubitorii de animale sa le poata purta.
Se pare ca poate dura chiar un an intreg de pieptanare zilnica pentru a avea suficient par pentru a face un articol vestimentar. Unde mai pui ca firele de par trebuie sa aiba o lungime de minim 5 cm pentru a putea fi folosite.
Doamna Gardner considera ca face o bucurie si persoanele a caror animale au decedat si care vor sa isi aminteasca de ele purtand haine confectionate din parul acestora. Parul in schimb trebuie colectat inainte ca animalul sa fi decedat deoarce altfel isi schimba compozitia chimica.
Pam detine deja 6 pulovere facute din parul cateilor sai si considera ca acestea sunt pufoase si calduroase similare puloverelor facute din lana de Angora.
In cazul in care doriti sa va cumparati o garderoba noua, trebuie sa stiti ca transformarea a 100 g de par de pisica sau caine in fir costa 11 GBP.