O casa de avocatura poate oferi servicii in diverse ramuri ale dreptului

Cand ai nevoie de un avocat, problema poate fi una specifica, dar pe o anumita nisa in domeniu. Este bine sa colaborezi cu o casa de avocatura care detine multiple specializari, atat pe zona de lucru cu persoane fizica, cat si pe segmentul de business. Daca esti in cautare de un avocat bun in Timisoara, o alegere inspirata ar fi Cabinetul de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii, care ofera o gama complexa de servicii, consultanta si asistenta juridica in diverse ramuri ale dreptului.

Dincolo de probleme specifice de drept penal si drept civil, vorbim de tranzactii imobiliare, recuperari creante, insolventa & faliment, dreptul muncii, dreptul afacerilor, revendicari imobiliare, drept fiscal si administrativ. Se pot aborda inclusiv probleme legate de expertiza contabila si fiscala, malpraxis, divort, partaj si custodia copiilor.

Spre exemplu, pe nisa de dreptul muncii, se poate alege reprezentarea in instanta de catre avocati cu privire la: contestarea deciziilor de concediere; concediere abuziva; contestarea deciziilor de sanctionare disciplinara; sanctiuni disciplinare nefondate; actionare in instanta a angajatorului  pentru daune morale; neplata drepturilor salariale.

In acelasi timp, casa de avocatura mentionata anterior ofera servicii pentru persoanele juridice: consultanta specializata privind raporturile individuale de munca; consultanta privind contractul colectiv de munca (asistenta juridica la purtarea negocierilor colective in vederea incheierii contractului colectiv de munca; redactarea contractului colectiv de munca, in conformitate cu normele legale in vigoare din domeniul dreptului muncii; reprezentarea societatii comerciale in fata autoritatilor in vederea inregistrarii contractului colectiv de munca); consultanta privind intocmirea regulamentului de ordine interioara al societatii (redactarea regulamentului de ordine interioara, in conformitate cu normele legale in vigoare din domeniul dreptului muncii si specificul de activitate al societatii; redactarea fisei postului, continand principalele atributii, sarcini si responsabilitati ale salariatilor).

Experienta este extrem de relevanta atunci cand este aleasa o casa de avocatura. Cand vorbim de o echipa bine integrata, abilitatile si experienta membrilor ei se impletesc pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientului.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro