O calugarita ajunge sa infunde puscaria! Afla motivul!

februarie 19, 2014

O calugarita de 84 de ani a fost condamnata la trei ani de inchisoare de catre un judecator american. Motivul este unul greu de imaginat. Calugarita, aflata la varsta senectutii a intrat prin efractie intr-o baza militara din Tennessee, SUA, baza in care era stocat uraniu imbogatit folosit la fabricarea bombelor nucleare.

Conform Reuters, calugarita a mai avut inca doi complici, care au primit cate 62 de luni de inchisoare. Fapta celor trei a pus pe jar autoritatile americane deoarece baza, desi de maxima importanta nu beneficia de cele mai bune masuri de siguranta Cei trei, au taiat o bucata din gardul de sarma care imprejmuia baza si au patruns cu usurinta intr-un sector al acesteia. Evenimentul s-a produs in iulie 2012, iar oficialii din armata au luat imediat o serie de masuri mult mai stricte de securitate pentru baza din Tennessee.

Pe langa pedeapsa cu inchisoare, la eliberare cei trei vor mai fi supravegheati timp de trei ani si vor trebui sa achite contravaloarea daunelor produse.

Curajoasa, calugarita i-a spus judecatorului sa-i dea o pedeapsa corecta, fara sa tina cont de varsta inaintata pe care o are. Mai mult, calugarita a afirmat ca ar fi o adevarata onoare sa-si petreaca restul vietii in spatele gratiilor.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro