O bucatarie cu mobila la comanda reteta oricarui maestru culinar

Fie ca sunteti un Masterchef sau cel mai bun bucatar al familiei, bucataria este locul unde arta intalneste magia dar si locul unde toate cele necesare pot fi gasite. Evident, fie ca vorbim despre farfurii, cratiti, tigai, cutite, tacamuri si alte ustensile, acestea trebuiesc depozitate in ordine pentru a putea fi gasite atunci cand este nevoie de ele. Iar cum mobilierul de bucatarie trebuie sa fie nu numai elegant, ci si practic, furnizorul dumneavoastra de mobila bucatarie la comanda Cluj Amb Mob vine sa va ofere cea mai buna calitate a materialelor, manoperei dar si concepte unice si elegante de design. Toate acestea sunt destinate atat profesionistilor cat si amatorilor de calitate si eleganta.

Furnizorul dumneavoastra de mobila bucatarie la comanda Cluj

In calitate de furnizorul dumneavoastra de mobila bucatarie la comanda Cluj dorim sa va oferim cateva sfaturi utile pentru alegerea conceptului de amenajare a bucatariei in functie de 3 tipuri de a gati. Evident, nu inainte de a puncta cele mai importante zone ale bucatariei. Zona de gatit este practic locul unde va desfasurati, iar de cele mai multe ori aceasta acopera chiuveta, aragazul, cuptorul si blatul sau masa de lucru. In functie de stilul fiecaruia de a gati, aceste elemente pot fi amplasate in mod diferit, insa de cele mai multe ori, plita sau aragazul are locul central. In majoritatea tipurilor de bucatarii, se foloseste amplasarea chiuvetei, plitei, aragazului cu cuptor si a blatului lipit de perete, insa, sunt si bucatarii (cele moderne) la care totul este pe principiul insular.

Ca si designeri de mobila bucatarie la comanda Cluj tinem cont de modul dumneavoastra in care preferati sa gatiti. Bucataria unui bucatar vegan este in principiu axata in zona chiuvetei duble cu stropitor detasabil si a unui blat de lucru generos. Evident, pentru un bucatar ce combina stiluri ca mediteraneian, asiatic, roman-traditional si altele, este evident ca piesa centrala a bucatariei este plita alaturi de cuptor, fie ele electrice sau pe gaz. Al treilea tip de a gati este intalnit mai ales in bucatariile profesionale, iar elementul esential in acest caz, este viteza de lucru, asadar, toate elementele din bucatarie trebuiesc asezate in jurul nucleului.

Alegeti Amd Mob, mobila bucatarie la comanda Cluj

Pe langa aceste 3 tipuri de gatit, ca si furnizorul dumneavoastra de mobila bucatarie la comanda Cluj trebuie sa tinem cont si de solicitarile directe ale fiecarui client in parte. Sunt foarte multe tipuri de situatii atipice, asa cum este cazul la clientii cu nevoi speciale, sau pentru bucatariile foarte mari. Oricum, tocmai prin faptul ca intregul mobilier este creat la comanda, dumneavoastra veti putea controla toate aspectele ce tin de dimensiuni, forme, aranjament dar si de materiale, culori, finisaje, etc.

Oferim serviciile noastre de proiectare, executie si montaj mobila bucatarie la comanda Cluj pe intreaga arie a judetului precum si in imprejurimi, si bineinteles, nu producem doar mobila de bucatarie.

» Preluat de pe LivePr.ro
O bucatarie cu mobila la comanda reteta oricarui maestru culinar