O batrana reuseste sa deturneze un avion dupa ce a aruncat monede in unul dintre motoare

iunie 28, 2017

O batrana superstitioasa a aruncat cateva monede in motorul unui avion inainte de imbarcare, doar asa pentru noroc. Norocul unui zbor lin s-a lasat asteptat deoarece avionul companiei „China Southern Airlines” a fost tinut la sol pentru reparatii, ceea ce a durat mai bine de patru ore.

Avionul Airbus A 320 era programat sa decoleze din Aeroportul International din Pudong la ora 12:40, urmand sa ajunga la destinatie, respectiv la Aeroportul International Guangzhou Baiyun din Guangzhou, la ora 15:05, a fost retinut la sol dupa ce echipajul a observat ca o batrana de 80 de ani a aruncat cateva monede intr-unul dintre motoare inainte de imbarcare.

 

Toti pasagerii au fost rugati sa coboare din avion pana cand mecanicii au desfacut motorul pentru a gasi si inlatura monedele care ar fi putut ramane blocate si ar fi putut periclita siguranta zborului.

 

Qiu, femeia superstitioasa in varsta de 80 de ani nu sufera de boli psihice, asa ca a facut gestul in deplinatatea facultatilor mintale. Ancheta pentru stabilirea circumstantelor exacte care au dus la acest incident continua, relateaza Shanghai Daily.

 

Foto: shanghaidaily.com

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro