Numai pentru femei inteligente FEM-FEST

FEMEILE ŞI RADIOUL Doamnelor, domnişoarelor, fetelor , nevestelor, Vreţi să afle şi alţii despre visurile, aspiraţiile, dorinţele voastre şi eventual să contribuie la împlinirea lor? Vreţi să declaraţi la microfon ceva din ceea ce credeţi despre lumea în care trăim sau despre cum am putea fi mai fericite, mai împlinite? Aveţi ceva de arătat din ceea ce exprimă spiritul vostru creator ca mamă, bunică sau fiică ? Vreţi să întâlniţi şi alte femei la fel de frumoase, curajoase, pricepute ca voi? Vreţi să aflaţi ce mai e nou sau să câştigaţi unul din premiile puse în joc la întâlnirea pe care v-o propunem? Vor fi: muzică , bună dispoziţie mai multe lansări de carte care vă interesează întâlniri cu jurnaliste de succes femei de afaceri şi femei politician tinere talente modă , cosmetice, bijuterii oportunităţi surprize Proiect iniţiat de Doina Berchină

Societatea Română de Radiodifuziune organizează
sâmbătă 29 octombrie 2005 la Casa Radio , între orele 10-16, în holul sălii de concerte
un eveniment dedicat femeilor dornice de schimbare şi cu potenţial de învingătoare, sub genericul : Doreşte-ţi mai mullt. Poţi şi meriţi!
Participantele vor afla de la invitatele speciale – femei de afaceri, femei politician, jurnaliste de succes, creatoare din diverse domenii, reţete de reuşită, oportunităţi.
Vor fi : lansări de carte, vernisajul unei expoziţii, prezentări de produse cosmetice, modă, bijuterii, decoraţii interioare,oportunităţi de afaceri, surprize.
Vizitatoarele vor avea posibilitatea să dea un interviu pentru Femina club pe tema”Rolul Femeii în comunitate”la cabina Radio, să cunoască voci celebre ale Radioului Public, să participe la activităţile pe ateliere de creaţie, să schimbe impresii cu participantele, să vadă imagini cu modă internaţională şi să asiste la o prezentare Wilhelmina Artz.