Nu stiti ce activitati sa mai faceti cu copiii iarna?

Pentru ca vremea nu va permite sa alergati cu ei prin parcuri, sa va jucati cu mingea si sa va plimbati cu rolele sau bicicletele trebuie aa va ganditi la tot felul de activitati in casa, iar daca si ideile acestea se epuizeaza cea mai buna solutie este un spatiu special amenajat cu multe jocuri si jucarii. Daca locuiti in capitala scapati foarte usor, deoarece il puteti lasa la locul de joaca pentru copii Bucuresti Zuzi Party, unde este supravegheat de personal calificat in timp ce dumnevoastra va beti cafeaua in aceeasi incinta sau mergeti la cumparaturi.

Iarna aduce cu ea activitati noi? Ce copil din lumea asta nu adora zapada, sa se joace cu bulgari, sa se plimbe cu saniuta si sa impodobeasca bradul? Ei bine toate aceste lucruri reprezinta o mare bucurie pentru cei mici, mai ales cand sunt implicati impreuna cu parintii in confectionarea ornamentelor pentru Craciun si pentru bradut. Dar pentru ca frigul de afara nu le permite celor mici sa se joace prea mult in aer liber, cei mai multi dintre parinti merg cu ei la locul de joaca din Bucuresti Zuzi Party unde nu numai ca beneficiaza de un spatiu inchis, calduros si cu multe jucarii, ci si parteneri de joaca pe masura.

Daca nu vreti sa parcurgeti o distanta mare, alegeti un loc de joaca copii sector 6 aproape de casa. Ce poate fi mai frumos decat o intalnire cu copii multi, cu jucarii multe si jocuri pe masura?


» Preluat de pe LivePr.ro
Nu stiti ce activitati sa mai faceti cu copiii iarna?