Nu se mai poate opri din injurat: o femeie de 65 de ani are reactii adverse neasteptate in urma unui atac cerebral

septembrie 24, 2014

Pat Preston, fosta angajata a unei banci, nu s-ar fi gandit niciodata ca un atac cerebral ii poate provoca atat de multe probleme. Desi inainte de acest incident reusea sa-si controleze cu usurinta toate pornirile nervoase, acum nu se mai poate abtine si injura chiar si in timpul momentelor de joaca cu nepotii ei.
Femeia a declarat ca este imposibil sa-si ascunda nemultumirile si nu ezita sa le exprime de fiecare data intr-un limbaj „fara perdea”. Nu sunt iertati nici angajatii din magazine, daca serviciile acestora nu sunt pe placul ei.

Desi involuntare, injuraturile il deranjeaza cel mai mult pe sotul ei, Michael, care a lucrat in trecut ca director de scoala.

In speranta ca isi va reveni, femeia a apelat la ajutorul psihologilor si-a confectionat chiar si o „Cutie pentru injuraturi” (Swear Box), unde este obligata sa puna bani de fiecare data cand rosteste un cuvant urat.
Cu toate acestea, Pat vede partea plina a paharului si afirma ca este vindecata in proportie de 75%, iar in curand se va bucura din nou de o viata normala.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro