Nu ii prieste! Delia Antal renunta la carne: Imi ies cosuri de la carne, stau departe de ea cat pot!

martie 4, 2013

Actrita si regizoarea Delia Antal se gandeste serios sa devina vegana si sa renunte la carne. Deocamdata incearca diverse diete, dar dupa aceea recunoaste ca mai “scapa” la cate o pizza, un hamburger sau o friptura. Delia a observat ca dupa o perioada in care nu mananca deloc carne se simte mai plina de energie, iar atunci cand gusta din nou din preparatele cu carne, nu prea ii prieste. “Imi doresc foarte mult sa devin vegana si chiar am momente cand devin total vegana si renunt la carne, nu mananc nimic din ceea ce provine din produse animale. Imi da o energie mai buna si se vede ca am pielea mult mai fina si mai frumoasa. Este mai greu dupa o perioada lunga de post, caci de regula obisnuiesc sa tin tot postul Pastelui si al Craciunului. Dupa post chiar simt nevoia sa mananc cate un hamburger, o pizza, o friptura, dar am observat ca atunci cand mananc carne imi ies cosuri, asa ca stau cat pot mai la distanta si departe de ea! Imi plac branzeturile la nebunie si consum mult lapte de capra, la recomandarea medicului”, povesteste actrita si regizoarea filmului “DORA”, care va fi lansat curand si in Romania. Atunci cand gateste preparate cu carne, aceasta trebuie sa fie musai proaspata, nu congelata! “Nu congelez niciodata carnea, nu mananc niciodata carne congelata pentru ca prin congelare isi pierde vitaminele. Nu fierb nici legumele, nici pastele, le las pe foc foarte putin, sa ramana “al dente””, a mai spus Delia.

 

Gateste bine si ii ies de minune ardeii umpluti

 

Fiind ardeleanca get beget, Delia Antal e foarte priceputa si in bucatarie. Gateste extraordinar de bine, primeste mereu complimente de la prietenii sai din Londra, atunci cand ii invita la masa sa manance romaneste. “Fac niste ardei umpluti deliciosi, dupa o reteta pe care o am de la mama mea. Mancarea romaneasca imi iese foarte bine. Ma pricep sa fac ciorba de burta, de perisoare, cu taitei, friptura, clatite, dar nu stiu sa invart sarmale… Astazi mi-a fost pofta de pizza si mi-am facut o pizza pepperoni pe care am mancat-o singuraJ, m-am rasfatat! De regula, gatesc foarte multe spaghete cu fructe de mare, creveti, homari, calamari, mai mult vegetariene, sunt bune si in post”, mai spune actrita.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro