Nu exista nici un acord Gigi Becali – SAHIAFILM

Pentru a pune capat speculatilor din presa reprezentantii SAHIAFILM au publicat urmatorul comunicat:

Conducerea Studioului Cinematografic SC “Sahiafilm” SA doreste sa precizeze ca in presa centrala au aparut declaratii ale d-lui. Presedinte al Partidului Noua Generatie, Gheorghe Becali, declaratii care afecteaza imaginea publica a institutiei.

Astfel, in declaratiile d-lui. Becali se afirma ca producatorul clipului electoral al domniei sale ar fi Studioul Cinematografic SC “Sahiafilm” SA, fapt total neadevarat. In urma scandalului de presa intervenit pe tema acestui clip electoral, conducerea Studioului Cinematografic SC “Sahiafilm” SA a verificat contabilitatea aferenta perioadei pre-electorale si confirma faptul ca nu exista nici o adresa oficiala inregistrata in registrul de intrari al institutiei, precum si faptul ca nu s-au incasat sume derivate din presupusa productie de clip electoral.

In consecinta, actuala conducere a Studioului Cinematografic SC “Sahiafilm” SA isi declina oficial orice legatura de productie sau creatie de clip electoral cu personajele amintite mai sus si doreste sa faca publica aceasta declaratie. (Studioul Cinematografic SC “Sahiafilm” SA)