Nu ar apela niciodata la operatiile estetice! Cantareata LeeYa se teme de ace si bisturiu

iulie 16, 2013

Ca orice om, LeeYa are si ea o fobie. Chiar daca este cantareata si trebuie sa arate mereu bine si sa fie in centrul atentiei, nu vrea sa auda de operatiile estetice! Ce-i drept, deocamdata nu are nevoie sa recurga la mana chirurgilor plasticieni, dar nici daca ar trebui, Elena Vasile, pe numele ei din buletin, nu crede ca ar avea curajul sa faca acest lucru.

“Nu stiu daca as apela vreodata la operatiile estetice! Consider ca pot face si natural aceste "interventii". Imi este mult prea teama de ace si bisturiu! Am avut experienta de a avea o operatie anul trecut cand am avut piciorul rupt si a fost ingrozitor sa "simti" cum esti taiat in carne vie. Deci, nu imi doresc sa ajung vreodata pe mana chirurgului estetician. Sper sa nu ma razgandesc…As putea sa ma incurajez singura, daca beau cateva shoturi de tequila”, spune, amuzata, cantareata.

LeeYa s-a lansat in muzica de mai bine de doua luni si a batut palma cu Dynamic Records. Primul ei videoclip din cariera solo a fost la piesa “Gitana”, ajutata fiind de MC Nino si de Labirint Media.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro