Noutati Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, 19 - 28 Octombrie, Romaero Baneasa

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii isi va primi vizitatorii in perioada 19 - 28 octombrie cu numeroase noutati din domeniul auto.
La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Lista companiilor participante anul acesta este una lunga, de aceea va vom tine la curent cu noutatile pe parcursul saptamanilor ce vor urma.

Momentan nu va spunem decat ca Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Opel, Chevrolet, Citroen, Honda, Kia & Hyundai hibride si-au confirmat participarea la eveniment si va asteapta sa le admirati si testati cele mai noi modele auto.

SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni. Spatiul are climatizare, iluminare si generator pentru energie electrica si principalul sau avantaj este ca poate fi dus oriunde. In centrul mobil de conducere defensiva pot fi simulate tamponarea la 15-20 km/h, rasturnarea, precum si pozitia mainilor pe volan si circulatia mainilor pe volan cu testarea timpului de reactie. In centru poate fi transportata si o masina cu doua volane, pentru controlul derapajelor.

In zilele urmatoare vom dezvalui marea surpriza a salonului asa ca fiti cu ochii pe noi!

SAB & Accesorii 2012, 19 - 28 Octombrie, Romaero Baneasa. www.sab.ro
 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro