Noutăți din partea Sony: Xperia L4 și PlayStation 5

martie 5, 2020

Sony este una dintre cele mai populare companii de electronice și deține cea mai mare afacere din industria muzicii din lume, cea mai mare afacere a consolelor de gaming și una dintre cele mai mari afaceri de jocuri video.

 

Fie că vorbim despre televizoare, console, aparate de fotografiat sau telefoane, Sony ne-a obișnuit cu produse de o calitate superioară.

 

Compania pare că ascultă constant cererile clienților săi, îmbunătățind constant produsele.

 

Anul acesta, Sony promite lansarea a două device-uri noi: Sony L4 și PlayStation 5

 

Începând cu primavara acestui an, Sony a anunțat că Sony L4 va fi disponibil în două culori: negru și albastru. Acest nou telefon are un display de 6.2 inch cu format 21:9 ce permite vizualizarea mai multor tipuri de conținut în același timp. Sony UI permite utilizatorilor să ruleze două aplicații simultan, la o dimensiune optimă. Acest telefon este primul smartphone al Sony ce vine dotat cu un sistem foto cu trei camere, primul senzor fiind de 13 MP, un al doilea de 5 MP ultra-wide și un al treilea de de 2 MP de adâncime, ce permite captarea unor fotografii de o calitate superioară.

Bateria va fi una de 3580 mAh cu opțiune de fast charging, ceea ce va permite o utilizare optimă a telefonului pe parcursul zilei, fără a fi nevoie de încărcări dese.

 

Funcția Adaptive Charging va asigura durabilitatea bateriei. Datorită monitorizării acesteia în timpul încărcării telefonul nu se va supraîncărca.

 

Pentru fanii jocurilor video, Sony a pregătit noul PlayStation 5.


 


Au trecut deja 7 ani de la apariției ultimei console a celor de la Sony , iar compania japoneză promite lansarea noii console până la sfârșitul anului acesta. Totuși, nu este sigur dacă Sony va putea respecta perioada promisă de lansare. Criza legată de Coronavirus ar putea influența acest aspect.

 

Nu este concret prețul noua consolă, dar este cunoscut faptul că PS5 va utiliza un SoC personalizat de către AMD ce va permite performanțe de patru ori mai mari față de cele ale PS4, cu viteze de până la 3.2 GHz. Va fi nevoie de un sistem de răcire foarte bun, deci rămâne de văzut cum echilibra Sony această situație.

 

Având în vedere faptul că costurile de producție sunt ceva mai ridicate pentru PS5, este probabil ca și prețul inițial al noii console să fie pe măsură. Dacă PS4 a fost lansat la un preț de 399 de dolari, deci se poate presupune că noua consolă va avea un preț considerabil mai mare.

 

Pentru cei cărora le plac camerele foto ale telefoanelor celor de la Sony, noul Sony L4 ar putea fi surprinzător.

 

Smartphone-urile Sony sunt deja cunoscute pentru camerele lor foto, iar primul telefon Sony cu un sistem foto triplu nu are cum să dezamăgească.

 

Pentru fanii jocurilor video, o nouă consolă Sony este o veste cu adevărat bună, mai ales că au trecut 7 ani de când Sony ne-a oferit o versiune nouă. Cu toate acestea, dacă consola va avea un preț mult mai mare decât ne-am aștepta, va fi curios de văzut ce specificații va avea.


Noutati din IT si tehnologie!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro