Noul Golf Variant si in Romania

Noul Golf Variant tinteste primul loc in segmentul de piata in Germania. In ciuda fragmentarii segmentului break, modelele de clasa Golf sunt in continuare foarte cerute in Germania. Aproape 650.000 unitati din aceasta specie sunt vandute in Europa de Vest in fiecare an. Sapte din 10 unitati merg in cele mai mari tari din Europa (Germania, Italia, Marea britanie, Franta, Spania), iar aproape 200.000 unitati doar in Germania. Nu trebuie ignorata proportia clientilor de flote. Volkswagen estimeaza ca aproape doua treimi din toate Golf-urile Variant sunt inmatriculate ca masini de companie. Dintre acestea majoritatea sunt dotate cu motoare 1.9 TDI, un motor economic pentru cei care parcurg distante mari ce combin` perfomantele excelente (187 km/h viteza de top) cu un consum de carburant redus (5.2 l/100 km media).
Ca si predecedorul sau, noul Golf Variant, acum mai lung cu 15.9 cm, este caracterizat de combinarea ideala a dimensiunilor interne si externe. Capacitatea de incarcare maxima a crescut de la 1.470 la 1.550 litri, iar cand este folosit ca masina cu cinci locuri 560 de litri sunt disponibili in portbagaj.
Extensiv. Volkswagen ofera noul Golf Variant in versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Sportline. Chiar si versiunea de baza, Trendline are pe lista un pachet bogat de dotari standard: ABS, aer conditionat, jante de 16 inch, geamuri electrice fata/ spate, inchidere centralizata cu telecomanda, bacheta spate pliabila asimetric, radio CD cu mp3. Motoare eficiente, gama de putere intre 102 CP si 170 CPPersonalitate si economie.
Noul Golf Variant este lansat cu doua motoare diesel si patru pe benzina. Ca motor entry-level este propulsorul de 1.6 litri cu patru cilindri ce dezvolta 75 kW sau 102 CP. Imediat peste sunt pozitionate motoarele TSI. Acestea dezvolta 122CP, 140 CP si 170 CP. Versiunile diesel sunt doua propulsoare TDI de 105 CP si 103 kW/ 140 CP. Transmisia DSG cu ambreiaj este disponibila pentru patru din cele sase oferite

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro