Noul Audi RS 6 Avant

Performantele de varf remarcabile si dinamica impecabila combinate cu oportunitatea utilizarii zi de zi sunt principalele caracteristici ale noului Audi RS 6 Avant, care va fi prezentat publicului - in premiera - la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA). Dezvoltarea unui nou motor V10 cu injectie directa pe benzina FSI si doua turbocompresoare, tractiunea integrala permanenta quattro si suspensiile sport cu Dynamic Ride Control (DRC) stabilesc standardele pentru automobilele superperformante in clasa de lux. O putere maxima de 426 kW (580 CP) si un cuplu maxim de 650 Nm contribuie la o experienta memorabila. In acelasi timp, noul Audi RS 6 Avant ofera un stadard ridicat al confortului - chiar si la calatoriile lungi.
Modelele Audi RS de la quattro GmbH sunt caracterizate de sportivitate, completata de un design puternic si elegant, echipari exclusiviste si o calitate perfecta. In acelasi timp, a devenit o traditie ca aceste performante sportive sa fie combinate cu utilitatea deosebita a versiunilor Avant: primul Audi RS2, lansat in 1993, a fost produs numai ca varianta Avant. Chiar daca senzatia unica pe care un model Audi RS o ofera poate fi experimentata intr-o versiune limuzina, Avant si Cabriolet - asa cum este cazul actualului RS 4 -, clientii apreciaza in mod deosebit combinatia de dinamism si versatilitate pe care o varianta Avant o ofera.
De aceea, noul Audi RS 6 va fi disponibil, pentru inceput, numai ca versiune Avant, cu o combinatie fara rival: o putere maxima de 580 cai-putere si o capacitate maxima a portbagajului de 1.660 litri. Lansarea pe piata a modelului Audi RS 6 Avant va avea loc in luna aprilie 2008.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro