Noul Almanah al Academiei Catavencu, s-a lansat pe piata direct din ringul de box

Miercuri 29 martie, ora 12:00, la sala Atelier a Teatrului National Bucuresti s-a lansat oficial Almanahul Academia Catavencu numit pasnic “ Batai in Dialog – pricini de galceava la romani”.
Doru Buscu, redactor-sef al Academiei Catavencu a deschis evenimentul, vorbind despre conceptul Almanahului.
Sarcina de moderator a revenit lui Iulian Tanase, cel care a ajutat-o pe Doamna Maria ( celebra femeie de serviciu si onoruri a Academiei Catavencu ) sa citeasca cu aplomb de Oscaruri un text din care toata lumea a inteles ca Almanahul e destept si e de ras.
Campionul mondial de box profesionist Leonard Doroftei, asistat din tribuna de sotia sa, a supravegheat cu un ochi atent rundele din ring, pe post de arbitru judecator.
Exemplificarea temelor din Almanah, in direct pe ringul de box, a revenit in sarcina urmatoarelor perechi de combatanti : Liviu Mihaiu si Catalin Matei in “Inalti vs. Scunzi”; Florin Iaru si Mircea Toma in “Ardeleni vs. Regateni”; Alexandru Dutu si Simona Tache in “Betivi vs. Neveste”.
Leonard Doroftei, intr-o forma intelectuala de zile mari, a lansat o vorba cu adevarat memorabila : “ E timpul sa ne apucam de citit”.
Editia cu numarul 10 a Almanahului Academia Catavencu – “ Batai in Dialog – pricini de galceava la romani”, se gaseste deja, la chioscurile de presa si in librarii.
E un exercitiu de sinceritate, exorcism si umor la un pret prietenos ca redactorii “Academiei Catavencu” in zi de leafa : 14,9 RON.

Esti ardelean sau regatean?
Esti scund sau inalt?
Esti femeie sau barbat?
Esti de stanga sau de dreapta?
Ai facut sau n-ai facut armata ?
Esti fumator sau nefumator?
Esti inginer, ori artist?
Esti heterosexual sau homosexual?
Iti plac ori cainii, ori pisicile sau si una, si alta?
Preferi sa faci fie sex, fie dragoste?
Esti nudist sau textilist?