Noua ta carieră la un studio videochat

Dacă îți dorești o carieră de succes definită prin independență financiară și câștiguri mari, noi suntem un studio chat care îți va îndeplini visul.

Cel mai renumit studio de videochat din Romania la intalniri
Despre angajari-videochat.ro, unul dintre cele mai respectate studiouri de model videochat

Angajari-videochat.ro este cel mai nou studio parte a rețelei Glam Chat Studio, una dintre cele mai vechi și de încredere studiouri de webcam modeling de pe piața din România. Rețeaua a fost înființată de un fost model de top cu o experiență de peste 8 ani de zile în acest domeniu și peste 100 de prezențe în topurile studiourilor din România.

Suntem singuri că îți dorești o carieră de succes și o colaborare de lungă durată care să se transpună în câștiguri financiare solide și în stilul de viață pe care ți-l dorești.

Suntem un studio de videochat Romania dintre cele mai bine văzute și respectate pentru performanțele obținute și seriozitatea de care am dat dovadă de-a lungul timpului. Deși activăm în domeniul adult, să fii un model videochat nu înseamnă neapărat să apelezi la nuditate.

Trainingul modelelor care fac parte din studioul nostru de videochat este realizat de 3 dintre membrele echipei noastre, fiecare cu o experiență vastă în acest domeniu și scopul acestuia este ca clienții care intră în chat cu tine să uite pentru ce au venit și să se îndrăgostească de personalitatea ci nu de corpul modelului.

La Angajari Videochat punem accentul pe calitate și pe suportul oferit modelelor noastre pentru ca acestea să atingă performanța maximă in Romania in videochat. De aceea, oferim multiple beneficii cum ar fi o ședință foto video realizată la cea mai înaltă calitate, precum și posibilitatea de a te muta acasă după 6 luni de colaborare, fără a pierde niciunul dintre beneficiile pe care le aveai la studio.

In acest domeniu activează foarte multe modele de videochat. Noi vrem să trecem din acest punct de vedere la următorul nivel și de aceea niciuna dintre modelele noastre nu sunt tratate in functie de anumite criterii ca și angajată, ci sunt văzute ca și partenerii noștri de afaceri într-o echipa de succes.

La studioul nostru ne pregătim modelele încă din prima zi, oferindu-le la dispoziție un trainer personal cu experiență de aproape 15 ani în acest domeniu și care îți va explica absolut toate situațiile prin care poți trece de-a lungul colaborării noastre, de asemenea fiind lângă tine zi de zi pentru toată perioada cât este necesar până când te vei putea descurca singură.

Dacă te-ai hotărât să colaborezi cu noi, te așteptăm astăzi să te înscrii. Completează formularul de pe site-ul nostru și hai să îți lansezi cariera împreună cu noi!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Noua ta carieră la un studio videochat

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro