Noua Mazda6 in prim-plan la SIAB 2007

Mazda va prezenta in premiera in Romania noua Mazda6 la SIAB 2007, eveniment care se ve desfasura in perioada 5-14 octombrie. Ziua dedicata presei va fi joi, 4 octombrie.
Salonul de la Bucuresti va fi a doua ocazie pentru public sa vada noua Mazda6. Inainte de SIAB 2007, modelul a mai fost expus o singura data, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Prezenta noii Mazda6 la SIAB 2007 confirma din nou rolul important pe care il are piata din Romania pentru planurile de dezvoltare ale Mazda in Europa. Noua Mazda6 se prezinta cu un design complet nou fata de versiunea anterioara care era primul model ce ingloba filosofia Zoom-Zoom. Noua generatie este mai rafinata, mai matura si mai spectaculoasa din punct de vedere al experientei la volan si ca aspect. Incepand cu anul viitor, cand noua Mazda6 va fi prezenta in show-room-uri, Mazda va oferi unul dintre cele mai noi automobile de familie de pe piata. La standul Mazda vor fi expuse si alte doua noi modele: suv-ul Mazda CX-7 si noua generatie Mazda2. Vanzarile pentru ambele modele sunt pe cale sa demareze in Romania.
Conferinta de presa Mazda va avea loc joi, 4 octombrie intre orele 15:00 - 15:30 la standul Mazda din hala C.
Pentru vizitatori SIAB 2007 va fi deschis in perioada 5-14 octombrie.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro