Noua Mazda2 a obtinut 5 stele la testul de siguranta Euro NCAP

Programul European pentru Evaluarea Autovehiculelor Noi (Euro NCAP) a acordat noului model Mazda2 cotatia maxima de 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti.
Datorita structurii usoare, dar deosebit de rezistente, la constructia careia s-au utilizat oteluri speciale cu duritate crescuta, noua Mazda2 a inregistrat unul dintre cele mai bune rezultate din segmentul sau in cadrul testelor Euro NCAP. Modelul a acumulat 34 de puncte pentru protectia pasagerilor adulti, fiind astfel cotat cu 5 stele, valoarea maxima posibila.
Pe langa adulti, copiii beneficiaza la randul lor de protectie optima in habitaclul noii Mazda2. Cu 4 stele si 37 de puncte acordate pentru protectia copiilor, Mazda2 devine una dintre putinele vehicule din segment cu un nivel de protectie pentru copii atat de ridicat. Pentru protectia pietonilor, Mazda2 a totalizat 18 puncte, corespunzator unei cotatii de 2 stele.
Pana in prezent, noua Mazda2 a fost recunoscuta drept una dintre cele mai usoare si putin poluante autovehicule din segmentul sau. Acum, Mazda2 se pozitioneaza oficial si drept unul dintre cele mai sigure modele de clasa mica din Europa.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro