Nou record mondial la aruncarea telefonului mobil

august 20, 2012

Un adolescent finalandez a intrat in istorie dupa ce a reusit sa doboare recordul mondial la aruncarea telefonului mobil. Performanta a fost inregistrata in cadrul concursului anual gazduit de Finlanda care a reunit cei mai talentati aruncatori de telefoane mobile.

Performerul in varsta de 18 ani, Ere Karjalainen, a reusit o aruncare a telefonului la 101,46 metri, lasandd audienta cu gura cascata. Recordul a fost transmis in direct de catre televiziunea finalandeza YLE. Pe locul al doilea s-a clasat reprezentantul Africii de Sud, Jeremy Gallop care a reusit o aruncare de 94,67 metri.

Organizatorii ineditei competitii spun ca participantii care se incumeta sa se inscrie in concurs au ocazia unica nu numai de a fi in lumina reflectoarelor in cazul in care reusesc o performanta notabila asemeni celei purtand marca tanarului finlandez, ci si de a-si descarca liber frustrarile acumulate in calitate de utilizatori ai terminalelor mobile, frustrari generate de unele vicii de functionalitate a acestor gadget-uri indispensabile pentru omul modern.

In Finlanda, tara de origine a Nokia, se gasesc o multime de telefoane invechite, numai bune de aruncat, asa ca, un astfel de concurs vine la fix pentru a mai elimina aparatele care nu se mai ridica la nivelul de performanta din ce in ce mai ridicat, cerut de catre utilizatori.

Organizatorii spun ca nu supun concurentii unui test anti-doping, dar isi rezerva drepteul de-ai elimina din competitie pe cei a caror stare fizica si psihica nu corespunde unui nivel ridicat de performata.

Concursul de aruncat telefoane mobile este deja unul de traditie, fiind organizat in fiecare an inca din anul 2000, in orasul finalandez Savonlinna.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro