Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1

La începutul acestei luni ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) şi Automobili Lamborghini au anunţat un parteneriat pentru realizarea unei serii de notebook-uri.
Cooperarea dintre tehnologia informaţiei şi automobilism a dat naştere notebook-ului ASUS-Lamborghini VX1, un sistem care moşteneşte toate trăsăturile extraordinare ale unui adevărat Lamborghini.
ASUS-Lamborghini VX1 are la bază cea mai recentă tehnologie Intel Centrino Duo Mobile pentru performanţe mai mari, capabilităţi multitasking susţinute hardware, autonomie ridicată şi un power management mai bun.

Performanţele Viitoarei Platforme Mobile

Capacitatea de procesare dual core a modelului VX1 oferă un nivel de performanţă echivalent cu cel al unui sistem desktop din punct de vedere a puterii de procesare şi calităţii audio / video. În plus are dimensiuni reduse, o durată de viaţă ridicată, oferă mobilitate şi o productivitate crescută. ASUS-Lamborghini VX1 cu ecran de 15” este chiar mai uşor decât majoritatea notebook-urilor cu ecran de 14”.

Design Spectaculos

Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 reprezintă o adevărată revoluţie în lumea sistemelor mobile. Echipa de design ASUS a studiat numeroase modele de Lamborghini pentru a capta cât mai bine spiritul Lamborghini. Disponibil în două variante, galben şi negru, ASUS-Lamborghini VX1 adoptă cele două culori asociate logo-ului Lamborghini. Cu o finisare specială, notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 arată şi este perceput precum o super-maşină.

ASUS-Lamborghini VX1 este expresia spiritului ASUS şi Lamborghini manifestată într-un mod extrem şi spectaculos. Este un produs care inspira putere, viteza si frumusete.

“Asocierea noastră cu ASUS şi Intel pentru realizarea primului notebook ASUS-Lamborghini reprezintă o mare satisfacţie pentru noi. Cooperarea între companii din domenii diferite, dar care au aceleaşi valori când vine vorba de calitate, performanţă şi design, va contribui cu siguranţă la succesul acestui produs pe piaţă” a declarat Stephan Winkelmann, President şi CEO al Automobili Lamborghini.

\’Alianta dintre ASUS si Lamborghini uneste doua marci care reprezinta calitate si performanta\’ a spus Tony Chen, Director ASUS Notebook Business. \’Noul notebook ASUS Lamborghini va oferi cu siguranta o experienta complet diferita pentru utilizatorii computerelor portabile. Avand de la ASUS tehnologii hardware unice, iar de la Lamborghini un design perfect, noile notebook-uri ASUS Lamborghini aduc un val de prospetime in plictisitorul design al notebook-urilor existente.