Noile reguli in comunicare, marca Patrick Collister, la ...

Patrick Collister lucreaza in marketing si publicitate de mai bine de 30 de ani. Timp de 7 ani a ocupat pozitia de Executive Creative Director la Ogilvy & Mather Londra, ulterior devenind Vicepresedintele agentiei. In 2001 este numit Executive Creative Director in cadrul grupului de agenţii EHS Brann, fiind singurul creativ care a lucrat intr-una dintre agentiile deopotriva ATL si BTL din Top 3 in Marea Britanie. De-a lungul anilor Patrick a castigat numeroase premii de creatie, inclusiv aurul pentru spot TV la Cannes. In 2003 infiinteaza agentia Creative Matters, iar in prezent ofera consultanta unora dintre cele mai mari agentii si companii din Marea Britanie. Patrick Collister este totodata autorul raportului Big Won, pe care il realizeaza anual, inca din 2003. Raportul cuprinde topurile celor mai bune agentii, ale celor mai interesante campanii, ale celor mai creativi marketeri etc. Categoriile sunt structurate in functie de tari, dar si la nivel international, iar locurile ocupate in acest clasament sunt acordate in functie de premiile castigate la concursurile regionale si internationale.
Alaturi de Patrick Collister, alti patru specialisti straini vor prezenta practicile si tendintele industriei de comunicare directa la cea de-a doua editie a Conferintei „Marketing in direct”: John Griffiths („bis” la „Marketing in Direct”, la cererea publicului), Tania Bianchi, Colin Egan sau Dela Quist.
Recunoscut Communication Strategist & Planner cu o extinsa experienÅ£a de lucru in agenÅ£iile de publicitate multinaÅ£ionale din Londra, Griffiths a uimit specialiÅŸtii din lumea intreaga cu inovaÅ£iile ÅŸi strategiile sale eficiente. Specialista in telemarketing si tehnici de vanzare, Tania Bianchi vine la „Marketing in Direct” pentru a impartasi participantilor din experienta sa de peste 25 de ani in comunicare. Profesor si consultant in strategie, Colin Egan va fi prezent pe 8 septembrie pentru a discuta despre punctul de plecare al Marketingului Direct: cercetarea. Email Marketing Leader ÅŸi ... » citeste tot comunicatul - Noile reguli in comunicare, marca Patrick Collister, la ...

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro