Noile căşti Apple vor urmări ritmul cardiac şi tensiunea arterială

Conform unei postări pe aplicaţia Secret, Apple va intra pe piaţa accesoriilor pentru smartphone-uri cu o noua pereche de căşti care vor avea senzori încorporaţi ce vor urmări ritmul cardiac şi tensiunea arterială.

Potrivit autorului postării care susţine că a fost concediat recent împreună cu alţi angajaţi, căştile vor folosi sistemul iBeacon pentru a le putea localiza în caz de pierdere. Apple lucreaza şi la un iWatch, a carui nume nu este dezvăluit, acest gadget urmând să fie în competiţie cu noua gamă lansată de Samsung care include un smart watch şi o brăţară inteligentă.

Anumite studii de piaţă arată faptul că utilizatorii au tendinţa de a scăpa de dispozitivele de fitness în câteva luni de la cumpărare, sugerând că un astfel de dispoziv, pentru a avea succes ar trebuie să deţină o funcţie dublă, lucru pe care actualele dispozitive nu le au.

Totuşi, Apple are o potenţială strategie de marketing, peste 1 milion de utilizatori ar putea să îşi înlocuiască actualele căşti cu cele noi care urmeaza să fi lansate.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro