Noi pachete de vacanta la ski in oferta Austria Incoming

Cea mai importanta companie de consultanta din Romania, Austria Incoming, care furnizeaza solutii de calatorie si informatii turistice cu privire la destinatiile din Austria, sarbatoreste Ziua Nationala a Austriei prin prezentarea catorva dintre cele mai interesante oferte de vacanta in noul sezon de ski.

Regiunea Zell am See Kaprun
Un pachet pentru 7 zile de cazare, doua persoane, in regiunea Zell am See Kaprun porneste de la 370 de Euro in regim bed&breakfast, la 595 de Euro la un hotel de 3* si poate ajunge pana la 1.140 de Euro la un hotel de 5* in regim demipensiune. Pretul include:
– ski pass pentru acces la lifturi si telescaune timp de 6 zile
– 50% reducere la alte servicii de ski
– 50% reducere pentru o zi de cursuri de ski

In Zell am See Kaprun se gaseste singurul ghetar din regiunea Salzburg, zapada se afla din abundenta pe tot parcursul anului, iar partiile de ski coboara de la altitudinea de 3.203 metri. De aici privelistea catre 30 dintre cele mai inalte varfuri din Alpi este uimitoare. Mai mult, incepand cu jumatatea lunii decembrie 2011 se deschide complexul "Peakworld 3000", la altitudinea de exact 3.000 de metri, care pune la dispozitia turistilor un cinema si o galerie-parc national in interiorul muntelor de 362 metri lungime. Tot aici se va inaugura in ianuarie 2012 "Volvo Ice Camp" – un igloo gigant din gheata care va oferi facilitati de cazare pentru cei dornici de o astfel de aventura dar si un Ice Bar ce va servi cocktailuri si specialitati culinare locale precum fondue.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro