Noi apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea de la Cubic Residence

Cubic Residence este dezvoltatorul imobiliar care a schimbat perceptiile tuturor despre modul in care trebuie sa arate locuintele, care le-a ascultat dorintele clientilor sai si care a implementat solutii pentru a le satisfice necesitatile, de aceea sunt atat de apreciate apartamentele din Prelungirea Ghencea.

Care sunt avantajele locuirii intr-un apartament din Prelungirea Ghencea?

De curand, Cubic Residence a pus bazele complexului rezidential Cubic 6, iar oamenii s-au inghesuit pentru a achizitiona locuintele din cadrul acestuia, deoarece sunt la curent cu faptul ca acest dezvoltator a ridicat cladiri solide, folosindu-se de materiale de inalta calitate. Cererea a fost atat de mare, incat, aceste apartamente de vanzare din Prelungirea Ghencea mai sunt disponibile doar in patru camere, si sunt perfecte pentru cei ce au o familie numeroasa sau pentru cei ce, pur si simplu, isi doresc o locuinta cu o suprafata mare. Cei care opteaza sa locuiasca intr-unul dintre apartamentele din ansamblurile rezidentiale din Ghencea, au numeroase beneficii, printre care:

• Locuintele se afla in apropierea orasului, la aproximativ un sfert de ora distanta de centre comerciale importante, situate in Militari, ceea ce este perfect pentru cei care au locuri de munca in inima Bucurestiului.
• Acest ansamblu rezidential a fost gandit de cei mai buni arhitecti, care au tinut cont chiar si de cel mai mic detaliu atunci cand i-au pus bazele, pentru ca viitorii proprietari sa beneficieze de locuinte de calitate.
• Pretul unui apartament din Prelungirea Ghencea este mult mai avantajos, spre deosebire de cele din centrul orasului.
• Zona va permite sa inspirati zilnic aer curat si sa va bucurati de faptul ca nu va aflati in mijocul poluarii din oras.
Aceste caracteristici par foarte greu de atins, insa in cadrul complexului rezidential Cubic 6 puteti beneficia de toate acestea si de multe altele.

De ce sunt apartamentele din Prelungirea Ghencea atat de dorite?

• In cadrul complexului rezidential Cubic 6, oamenii gasesc cladiri care se imbina armonios cu natura, care sunt foarte spatioase si, in plus, interiorul acestora este finalizat.
• Persoanele care isi doresc sa achizitioneze un astfel de apartament se vor bucura de o locuinta la cheie, care asteapta sa fie decorata dupa bunul gust al viitorilor proprietari.
• In plus, in cadrul acestui ansamblu rezidential, puteti fi parte dintr-o comunitate, bazata pe respect si pe incredere.
• Chiar si cei mici vor fi foarte incantati sa se mute intr-un complex rezidential, in special pentru ca in cadrul Cubic 6 exista spatii de joaca special amenajate pentru copii, unde ei isi pot consuma energia si pot lega prietenii.

Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care apartamentele din cadrul complexului rezidential din Prelungirea Ghencea sunt atat de cautate.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Noi apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea de la Cubic Residence

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro