NIKE noul sponsor al cainilor rosii

Ieri a fost prezentat noul echipament al formatiei DINAMO BUCURESTI, precum si mingea oficiala a Campionatului de Fotbal al Romaniei, editia 2006-2007.

“Nike aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet din lume”

Aceasta este misiunea Nike. La Nike tehnologia tine pasul cu cererile potentialului uman. De ani intregi, in cei 10.000 de metri patrati ai NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY cercetatorii depun toate eforturile pentru a da atletilor produse cat mai performante, mai usoare si mai durabile.

NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY are in proprietatea sa cel mai performant echipament existent in industria de materiale sportive, iar cei 23 de angajati au toti diplome si master-uri in bioinginerie si biomecanica.

Evolutia continua a fotbalului, marirea vitezei de joc si a efortului fizic depus de jucatori in teren, a determinat aparitia unor noi echipamente de joc. Astfel, in urma studiilor realizate in laboratoarelor specializate ca NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY, aceste echipamente contribuie in mod esential la marirea capacitatii de efort a jucatorilor, prin confortul optim oferit si prin rezistenta lor.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro