Nicușor Dan: Am votat cu sete ca să scoatem din PMB o caracatiță de interese

Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL-USR-PLUS pentru Primăria București, a declarat că „a votat cu sete" pentru a „scoate din Primăria Capitalei o caracatiță de interese.

„Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese care a ținut în subdezvoltare orașul ăsta și de asta nu au fost în stare să rezolve măcar apa calda, nu mai vorbesc de trafic și poluare", a declarat Nicușor Dan.

El a îndemnat bucureștenii să se prezinte la vot și să țină cont de diferențele de valori dintre candidați.

„Dincolo de problemele vieții curente care au fost lăsate de izbeliște, competiția asta electorală este una de valori, o competiție între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă", a completat Nicușor Dan.

Desfășurarea în timp real a alegerilor locale, pe live-blog-ul Europa Liberă

Bucureștiul, orașul unde este concentrat nu doar PIB-ul cel mai mare/cap de locuitor, dar se află și 10% dintre votanții acestei țări, are cea mai strânsă și mai pasională luptă politică din ultimii 16 ani. Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (independent susținut de PNL-USR-PLUS) se află umăr la umăr în lupta pentru Primăria Capitalei.

 

Sursa: europalibera.org