Nico: Intru in ring cu Doroftei

ianuarie 14, 2014

Nico, vocea de aur a muzicii romanesti, si-a dat intalnire impreuna cu cel mai prolific boxeur roman, Leonard Doroftei, vineri, 17 ianuarie, incepand cu orele 19:00 la Coffeol Ploiesti. Pe cei doi ii veti regasi intr-o postura cel putin inedita, si anume partasi la un duel umoristic, arbitrat de nimeni altul decat Cristian Brancu.

„Nu e nimic mai placut decat sa il ai ca si interlocutor pe Leonard Doroftei, pentru ca este un om extrem de pozitiv si de glumet. Fiind concetateni, ne vom intalni la Coffeol Ploiesti in cadrul evenimentului Cristi Brancu Show, pentru a ne duela in poante cu iz de cafea. Veti afla cu ce vedete am vrea sa ne bem cafeaua, ce fel de cafea am prepara dusmanilor nostri si, in plus, vom raspunde multor altor provocari inaintate de catre gazda noastra, Cristian Brancu. Recunosc, pentru mine va fi o adevarata provocare sa intru in ring cu Leonard Doroftei”, a declarat Nico.

Amfitrionul evenimentului, Cristi Brancu, a tinut sa adauge: "Abia astept sa vad cui voi acorda centura de campion la show-ul de la Coffeol. Am o surpriza pentru Doroftei! Vreau sa vad cum a cucerit fetele la o cafea!"

In deschiderea show-lui, pentru un plus de savoare, Coffeol Ploiesti si Izvorul Muntelui vor rasfata publicul cu un concert live , sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.

Coffeol Ploiesti reprezinta un nou concept ce isi doreste sa sublinieze acea celebrare a simturilor pe care o ai atunci cand iti savurezi cafeaua sau ceaiul intr-un mediu relaxant si primitor, dar in acelasi timp sofisticat.
Coffeol Ploiesti aduce bucurie lumii... ceasca, cu ceasca.

Izvorul Muntelui este o apa de calitate superioara, lipsita de nitrati si alte substante poluante. Extrasa din inima naturii, apa Izvorul Muntelui este imbogatita cu minerale si este plina de savoare, recomandata pentru un regim de viata sanatos.

Intrarea se va face doar pe baza rezervarilor la nr de tel: 0721 212 805 sau pe Facebook Coffeol Romania.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro