Nicaieri nu exista dovezi de iubire pentru cei care nu mai sunt ca in Romania

Noi credem din tot sufletul in viata dupa moarte, in libertatea deplina a sufletului care nu poate muri niciodata! Tocmai de aceea dacii radeau la moartea celor dragi si plangeau la nastere gandindu-se la provocarile vietii care il asteapta pe micut.

Cand spunem romani, spunem seninatatea in fata mortii si tranformarea disparitiei finale in mitul lui Icar, ca in balada populara Monastirea Argesului.

Mesterii nu au acceptat sa putrezeasca pe acoperis, ci si-au facut aripi din lemn usoare si au zburat cu ele, iar daca s-au prabusit fizic au demonstrat ca moral nu pot fi invinsi niciodata!
Romanii nu sunt nemuritori, dar au spirit nemuritor, mai ales in felul in care isi indeplinesc indatoririle sacre fata de cei care nu mai sunt.

In primul rand, cel care pleaca trebuie sa aiba de toate, iar calatoria finala este pregatita din timp ca totul sa fie perfect. Apoi mormintele arata perfect. Sunt mereu sapate si aranjate si pline de flori. Pentru sufletele celor dusi se leaga la stalpul casei un stregar si o cana de apa plina si curata ca sa nu sufere de sete.

Exista obiceiul sa i se care apa celui decedat o luna. Apa trebuie sa fie dusa cu galeti noi si curate, cel care duce apa trebuie sa fie neintinat moral.

Pomenile sunt fastuoase ca nuntile sau ca botezurile, cu exceptia faptului ca scopul este altul, dar toti participantii elogiaza pe cel disparut si este adus in memoria colectivitatii.
De asemenea i se dau haine de pomana si mobilier de stricta necesitate nou.

V-am spus toate acestea sa intelegeti de ce noi, romanii, solicitam servicii de repatriere decedati Italia ca sa ne ocupam asa cum trebuie de mortii nostri care au inchis ochii departe de tara.

Funerarenicolas.ro va ajuta sa ii aduceti acasa pe cei plecati prematur si mai ales sa le cinstiti cum se cuvine memoria.

Nu este usor sa pregatesti trupul cuiva pentru repatriere internationala decedati, nici sa asiguri transport funerar international asa cum se cuvine pentru romanii plecati peste hotare, dar ei fac toate acestea la superlativ. O fac cu atat de multa dragoste, cu cat acasa, apartinatorii au grija sa le dea de pomana si sa le ingrijeasca mormantul.

Sarcina lor este foarte grea, dar se pot achita cu fruntea sus de ea, fiindca:

-actioneaza ca o echipa eficienta si isi impart echilibrat sarcinile

-colaboreaza cu autoritatile din tara unde a avut loc decesul

-au experienta in legislatie si tot ceea ce este necesar ca decedatul sa fie transportat legal catre tara natala

-pot pune la punct rapid dosarul de repatriere, fiindca membri echipei care se ocupa de acte stiu limbi straine

-masinile funerare din dotare corespund standardelor necesare pentru un astfel de transport fiind totdeauna curate si in stare tehnica foarte buna.

Preturile unei astfel de repatrieri difera in functie de distanta dintre orase si nu sunt deloc mari, la cata cheltuiala facem mereu in amintirea mortilor nostri dragi. Asa suntem noi, romanii, le oferim celor plecati departe tot ceea ce este mai bun!

Firma de repatriere prezentata mai sus este aliatul celor care doresc sa aiba grija de mortii lor dragi si care cred in nemurirea sufletului.

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro