Neogen lanseaza serviciul Neogen Mobil

Neogen, lider regional al serviciilor online, a lansat in parteneriat cu firma ceha Airtoy noul serviciu Neogen Mobil care ofera utilizatorilor continut multimedia pentru telefoanele mobile. Neogen Mobil ofera internautilor acces la o colectie impresionanata de jocuri, melodii, logo-uri, animatii, fotografii si videoclipuri, pe care le pot comanda si descarca pe telefonul mobil.

`Utilizatorii Neogen sunt cei care ne arata directiile de dezvoltare`, a decalarat Calin Fusu, Director General al companiei. `Sute de internauti ne-au intrebat in cursul anului trecut cand vor gasi pe Neogen melodii si logo-uri pentru telefon. Cu ajutorul Airtoy, am adus pentru ei cel mai bun continut disponibil in Europa in acest moment.`

Oldrich Blaha, reprezentantul pentru Romania al companiei Airtoy, a declarat `Suntem mandri sa putem oferi utilizatorilor romani, prin intermediul Neogen, nu doar clasicele efecte sonore si logo-uri, ci si melodii polifonice, animatii si jocuri Java. In scurt timp la acestea se va adauga continut special creat pentru utilizatorii neogen.ro`.

Prin acest parteneriat Neogen extinde aria de oferte online a retelei, adaugand facilitati noi pentru utilizatorii cu acces la un serviciu de telefonie mobila.