Neobat ro prezinta o noua gama de baterii auto pentru Nissan

Posesorii de masini marca Nissan care intampina probleme cu bateria auto isi pot indrepta atentia catre stocul magazinului Neobat. Acesta este un magazin online, a carui echipa este formata din profesionisti din domeniul auto si care plaseaza pe piata baterii auto pentru Nissan de inalta calitate. Astfel, Neobat furnizeaza acumulatori fabricati de unii dintre cei mai mari producatori de baterii auto pentru Nissan, anume Varta si Bosch.

Cum alegi bateria auto potrivita pentru Nissan?

Dat fiind faptul ca nu toti soferii auto au cunostinte in domeniul auto, mai exact, cu privire la bateriile auto, Neobat le ofera consiliere profesionista referitoare la alegerea acumulatorului potrivit pentru Nissan-ul lor. Pentru alegerea optima a bateriei auto pentru Nissan, clientii ii vor comunica reprezentantului Neobat urmatoarele aspecte:

• Anul de fabricatie al masinii
• Regimul de utilizare al autovehiculului
• Tipul de carburant folosit la alimentare
• Capacitatea cilindrica a motorului
• Numarul de consumatori electrici suplimentari fata de dotarea standard a masinii

Neobat.ro livreaza baterii auto pentru Nissan pe tot teritoriul tarii

Posesorii de autovehicule Nissan nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la showroom-urile din punctele fixe pentru a isi achizitiona o baterie auto pentru ca Neobat le pune la dispozitie posibilitatea efectuarii unei comenzi online. Astfel, clientii pot comanda o baterie auto din confortul caminului.

Livrarea bateriei auto pentru Nissan are loc in urmatoarele conditii:

• In cazul in care clientul se afla in Bucuresti sau pe raza judetului Ilfov si efectueaza o comanda pana in ora 18:00, iar bateria necesara masinii sale se afla in stocul magazinului, livrarea acumulatorului va avea loc gratis in primele 60 de minute de la efectuarea comenzii

• Pentru clientii din restul tarii, livrarea bateriei auto se face printr-un curier rapid (Cargus), iar costul acesteia este de 30 de ron

• Bateria veche, conform Hotararii de Guvern HG 1132/2008, trebuie predata reprezentantului Neobat.ro pentru a fi reciclata. Daca acest lucru nu este cu putina, clientului i se va perce o taxa de 10% din valoarea noii baterii

• Taxa se poate recupera, daca in 30 de zile clientul preda bateria veche

Ce aspecte tehnice au bateriile auto pentru Nissan?

Pretul bateriilor auto pentru Nissan difera de la model la model in functie de detaliile tehnice ale acestora. Inaltimea bateriilor este cuprinsa intre 175 mm si 227 mm, latimea intre 129 mm si 179 mm, iar lungimea variaza de la 207 mm la 306 mm.
Polaritatea acestora poate fi inversa sau normala, iar valoarea curentului de pornire este cuprinsa intre 330 A si 830 A.

» Preluat de pe LivePr.ro
Neobat ro prezinta o noua gama de baterii auto pentru Nissan