Neobat ro livreaza si monteaza baterii de Kia

iulie 19, 2016

Neobat este un magazin care isi sustine activitatea in mediul online, format din specialisti in domeniul auto, care au drept obiectiv comercializarea, livrarea si montarea (acest serviciu este disponibil pentru persoanele aflate in Bucuresti sau pe raza judetului Ilfov) bateriilor auto.

Bateriile auto de la Neobat se armonizeaza cu o buna parte din masinile existente pe piata asigurandu-le functionarea indiferent de conditiile meteorologice.

De curand, magazinul online Neobat a lansat o noua gama de baterii pentru Kia, o gama curprinzatoare in care sunt inclusi acumulatori pentru orice model de masina fabricata de constructorul coreean.

Persoanele care au nevoie de o baterie noua de Kia se pot orienta catre stocul acestui magazin intrucat li se pun la dispozitie cateva zeci de tipuri diferite, fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori. Printre acestia se numara Varta, Bosch sau Rombat.

Preturile de achizitie ale bateriilor pentru Kia sunt accesibile si variaza de la produs la produs in functie de dimensiuni, valoarea curentului de pornire, polaritate si compania producatoare.

Cand se schimba bateria de Kia?

Avand in vedere faptul ca plaseaza pe piata un numar considerabil de baterii auto pentru Kia, miza celor de la Neobat.ro este de a raspunde tuturor bugetelor si necesitatilor persoanelor care au nevoie de un astfel de acumulator.
Bateria de Kia, pentru a preveni posibilitatea de a va lasa in mijlocul drumului, trebuie schimbata in urmatoarele situatii:

• Daca s-a umflat si prezinta scurgeri
• Daca degaja un miros de sulf
• Daca electromotorul nu se invarte in parametrii impusi de fabricant in momentul pornirii autovehicului
• Daca nivelul electrolitului este sub cel al indicatorului

De asemenea, in cazul in care o persoana aflata in cautarea unui acumulator nu cunoaste ce model este optim pentru masina sa, un reprezentant Neobat ii poate oferi consiliere profesionista. Aceasta are in vedere urmatoarele aspecte:

• Daca exista consumatori electrici in plus fata de dotarea initiala a masinii
• Regimul de exploatare al automobilului
• Capacitatea cilindrica a motorului
• Tipul de carburant folosit pentru alimentarea motorului

Bateriile de Kia plasate pe piata au lungimea cuprinsa intre 207 mm si 306 mm, latimea intre 172 mm si 179 mm si inaltimea care variaza de la 190 mm la 225 mm.

De asemenea, acestea pot avea polaritate normala sau inversa, iar valoarea curentului de pornire este intre 450 A si 830 A.

Cum se poate comanda o baterie pentru Kia?

Dat fiind ca Neobat isi desfasoara activitatea pe Internet, clientii sai au la indemana o modalitate de cumparare rapida. Aceasta se rezuma la plasarea unei comenzi online si necesita doar accesul la un calculator. Intrucat magazinul este online, comenzile se pot plasa la orice ora.
Pentru clientii din Bucuresti si din Ilfov, livrarea acumulatorilor este efectuata in mod gratis si se realizeaza in cel mult 60 de minute.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Neobat ro livreaza si monteaza baterii de Kia

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro