Nelu Stratan – un Gemene romantic si talentat

„Zai Zai” este deja in „heavy rotation” la toate posturile de radio

Nelu Stratan este un „Gemene” romantic, talentat, zapacit si vesel. A reusit sa cucereasca admiratia si inimile tuturor, intr-un timp record.

Povestea lui Nelu Stratan este simpla. A dorit, a incercat si a reusit.

Inceputul. A fost in primele zile ale anului 2004, cand, alaturi de Adrian Ursu, realizeaza prima piesa. In scurt timp, devine foarte popular in Republica Moldova.

Debutul. Pentru prima oara, paseste pe scena in miezul verii 2004. Scena i s-a parut pe atunci, de necucerit. De emotie, nici n-a auzit ca intreaga sala canta impreuna cu el…

Familia. Putini sunt cei ce stiu ca Nelu este fratele si producatorul lui Pavel Stratan. De asemenea este cel care „cizeleaza” piesele fratelui mai mic.

Prezent. Lucreaza la finalizarea albumului ce se va lansa simultan in Moldova si Romania. La sfarsitul lunii februarie incep filmarile piesei „Zai Zai’, in regia lui Igor Cobalanski.

Viitor. Primul pas va fi lansarea peste Prut. El spera sa fie primit cu bratele deschise si sustinut si de publicul din Romania, dar recunoaste ca deocamdata piata muzicala de aici este o necunoscuta pentru el.