NEC Hospital Wide - GammaCompMD QA versiunea 4

mai 23, 2012

NEC Hospital Wide - GammaCompMD QA versiunea 4: NEC Display Solutions Europe si-a actualizat software-ul de administrare a displayurilor medicale si pachetul de software GammaCompMD QA la versiunea 4.

Digitalizarea activitatilor specifice spitalelor creste in fiecare zi, la fel ca si complexitatea si capabilitatea solutiilor medicale PACS. Ca rezultat, volumul de lucru in departamentele IT ale spitalelor este intr-o continua crestere, in timp ce bugetele IT si resursele sunt limitate, chiar inghetate. Acest lucru inseamna ca disponibilitatea software-ului ce economiseste timp este mai apreciata iar nevoia de simplificare a procesului devine din ce in ce mai urgenta.
Software-ul de management al displayurilor.

NEC GammaCompMD QA versiunea 4 a facut un pas semnificativ catre configurarea simpla si automatizarea operatiunilor. In combinatie cu modulul plug-in QAXRAY, conformitatea cu noul standard european IEC 62563-1 este asigurata. Conformitatea suplimentara cu viitorul standard german DIN 6868-157 va fi simpla si usor de implementat. Aceasta conformitate QA actualizata este intregita de o interfata noua pentru a se asigura o operare usoara. Pe langa setul complet de functii de testare, raportare si calibrare a statiei de diagnostic multi display, precum si revizuirea clinica, caracteristicile software-ului sunt de neegalat in ceea ce priveste piata cardurilor grafice si calibrarea senzorilor.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche, Meda Prod Distribution si Global Eye.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro