N24 si National TV, acum si pe telefonul mobil

Orange Romania, liderul pietei de telecomunicatii mobile si operatorul care a lansat prima oara in Romania televiziune pe telefonul mobil si servicii video inca din octombrie 2004, anunta astazi incheierea unui parteneriat cu Centrul National Media.

De acum, clientii Orange vor avea posibilitatea sa vizioneze, pe langa continutul disponibil prin serviciile video din portalul Orange World in acest moment - stiri, sport, meteo, horoscop, muzica, seriale TV - si postul N24 in direct pe telefonul Orange, 24 de ore din 24 precum si emisiunile postului National TV: Revista Presei, Taxi Driver, Tara lui Papura Voua.

Richard Moat – Director Executiv al Orange Romania a afirmat: “Ne face mare placere sa extindem oferta televiziunilor din portalul Orange World. Parteneriatul cu Centrul National Media este unul pe termen lung, urmand ca acesta sa fie dezvoltat in viitor pentru a-l extinde cu alte servicii inovative. Incepand de astazi, clientii nostri pot gasi in portalul wap Orange World servicii de informatii si divertisment mult mai variate, serviciile video fiind printre cele mai atractive.”

Viorel Micula – Presedinte Centrul National Media a declarat: “Oferta de programe este un argument foarte puternic pentru care National TV se afla deja intre preferintele telespectatorilor, iar canalul de stiri N24 este cautat pentru promptitudine si acuratetea informatiei. De acum, telespectatorii pot viziona programele noastre si pe telefonul Orange. Grilele de programe National TV si N24 cuprind divertisment, productii autohtone noi, formate originale si, respectiv, stiri intr-un format modern - urmand tendintele europene, totul gazduit de personalitati puternice si prezentatori cunoscuti. Pe scurt, telespectatorii au de unde alege iar in urma parteneriatului cu Orange Romania acestia ne vor putea gasi si viziona si pe telefoanele mobile.”

In Orange World, clientii gasesc cea mai bogata gama de servicii, portalul fiind organizat in 3 sectiuni:
 Info, unde sunt in permanenta la curent cu ultimele stiri, pot afla rezultatele sportive, informatii meteo, programul TV, cursul BNR, rezultate loto sau informatii legislative.
 Enjoy, care le ofera posibilitatea sa isi personalizeze telefonul cu sunete reale de la Universal Mobile, continut exclusiv din Star Wars, Shrek2, sonerii de la MTV, sa descarce jocuri Java, sa vizioneze programe TV in direct precum si clipuri din UEFA Liga Campionilor, Star Wars si clipuri muzicale.
 Util, ce contine diverse aplicatii precum adrese si numere de telefon, e-mail, motoare de cautare, convertor valutar.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro