MySpace.com de pe telefonul mobil pentru clientii Vodafone din UK

Clientii Vodafone din Marea Britanie vor putea sa isi actualizeze profilul MySpace de pe telefonul mobil conform IDG News Service

Vodafone se bazeaza pe MySpace.com, site-ul “social” de pe internet, pentru a-i determina pe clienti sa isi foloseasca telefonul mobil in mai multe scopuri decat convorbirile telefonice. Cele doua companii au anuntat miercuri ca au ajuns la o intelegere conform careia MySpace sa ofere posibilitatea actualizarii profilului de pe mobil.

MySpace i-a propus companiei Vodafone sa introduca o noua optiune pe telefoanele mobile care sa permita utilizatorilor MySpace sa poata trimite email-uri, bloguri, sa poata comunica in acest fel cu prietenii si sa poata posta comentarii in cadrul profilelor celorlalti utilizatori.

Aplicatia, care va fi disponibila si spre downloadare, va fi lansata inainte de sfarsitul acestui an pentru utilizatorii britanici conform declaratiei celor doua companii. Pretul pentru acest serviciu nu a fost inca stabilit.

MySpace a numarat 90 de milioane de vizitatori din toata lumea in luna decembrie in timp ce Vodafone are 16.9 milioane de clienti in U.K.

MySpace a convenit o intelegere similara in S.U.A. in decembrie cu Cingular Wireless. Abonatii Cingular isi pot downloada aplicatia Java care ii lasa sa isi manipuleze MySpace-ul pentru 2.99 USD pe luna. (atitudinea.ro)