Supa din ochi de oaie servită cu o sticlă de vin de șarpe sau de scorpion s-ar putea să nu se afle pe lista voastră de priorități atunci când intrați într-un restaurant.
Unii oameni însă s-ar putea să considere aceste mâncăruri un adevărat deliciu culinar. Este și ideea din spatele proiectului unui muzeu din Berlin, denumit Muzeul Mâncării Dezgustătoare, care s-a hotărât să arate oamenilor diferențele culturale atunci când vine vorba de bucătărie
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro