Musulmanii au interdictie pe Marte! Asa au decis clericii

Clericii din Emiratele Arabe Unite au stabilit ca musulmanii nu au ce sa caute pe Marte. Decizia apartine unei autoritati din EAU, denumite Autoritatea Generala pentru Afaceri Islamice a emis o fatwa prin care interzice oricarui musulman sa locuiasca pe Planeta Rosie.

Reprezentantii autoritatii si-au motivat decizia spunand ca o calatorie pe Marte este mult prea periculoasa, de aceea ei nu pot lasa nici un musulman sa paraseasca planeta care ii ofera cele mai bune si sigure conditii de viata. Mai mult, ei spun ca protejarea vietii este un aspect la care se angajeaza toate religiile, iar Coranul, cartea de capatai a islamismului nu face exceptie.

Decizia autoritatii este un raspuns la initiativa companiei olandeze Mars One care primeste candidaturi pentru o misiune de colonizare pe Marte. Compania planuieste ca primii colonisti sa ajunga pe Marte in 2025, dupa care sa trimita noi echipaje la fiecare doi ani. Mai mult de 200.000 de oameni au aplicat deja pentru a deveni colonisti pe Marte, dintre care 500 sunt musulmani, conform datelor prezentate de autoritate, scrie Khaleej Times.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro