Movial plus este acum disponibil si in farmaciile Catena

Articulatiile noastre au nevoie de protectie, fie ca suntem persoane sedentare, si nu ne folosim articulatiile, fie ca practicam diferite sporturi. Din pacate intelegem importanta acestui sistem esential existentei noastre doar atunci cand intervin problemele articulare si ne este afectata calitatea vietii. Acestea debuteaza de obicei cu durerile articulare si ajung sa reduca in mod exponential mobilitatea si functionalitatea articulatiilor nostre.

Uiti de durerile articulare cu Movial Plus!

“Avand in vedere impactul problemelor articulare, lumea medicala a avut in focus gasirea unor solutii naturale care sa fie eficiente in nutritia articulatiilor si sa aiba beneficii cuantificabile si raspuns pozitiv din partea pacientilor. Dupa cercetari indelungate, specialistii spanioli au gasit formula suplimentului Movial Plus, care ajuta la nutritia articulatiilor prin imbunatatirea calitatii si vascozitatii lichidului sinovial cu efecte resimtite de pacienti prin reducerea durerii in doar 21 de zile de la debutul administrarii si imbunatatirea mobilitatii. Au imbinat astfel 4 compusi esentiali matricei articulare in concentratii atent studiate care sa asigure atat biodisponibilitatea produsului cat si eficienta si profilul de siguranta al acestuia: acidul hialuronic cu greutate moleculara crescuta, colagenul hidrolizat de tip II, extractul de rodie si vitamina C.

Dat fiind efortul depus in studierea acestei formule si calitatea ingredientelor utilizate, aceasta formula patentata Fluidart® se gaseste sub denumirea comerciala de Movial Plus.” a declarat Dr. Stanciulescu Dana, Presedinte Core Invest Health.

Formula brevetata sub denumirea de Fluidart si disponibila sub denumirea comerciala de Movial Plus asociaza sinergic patru ingrediente. Acestea sunt: acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata, colagenul hidrolizat de tip II, extractul de rodie si vitamina C. De ce aceste patru principii active intr-o singura formula?

“Acidul hialuronic cu greutate moleculara crescuta stimuleaza viabilitatea celulelor sinoviale si sinteza acidului hialurionic, ducand la secretia unui lichid sinovial de calitate optima in ceea ce priveste vascozitatea. Acesta, la randul sau va asigura nutritia celulelor cartilaginoase si va oferi un grad optim de lubrifiere articulara. Datorita vascozitatii optime a acidului hialuronic va scadea frecarea intre suprafetele articulare aflate in suferinta, ducand la cresterea mobilitatii articulare. Colagenul hidrolizat de tip II o data absorbit la nivel duodenal, actioneaza ca resursa pentru sinteza endogena de colagen natural. Acest colagen ajuta la refacerea structurii fibrelor din matricea cartilaginoasa si din ligament, diminuand procesul de degenerescenta a acestora. Extractul de rodie este un puternic antiinflamator natural. Va diminua procesul inflamator al membranei sinoviale, diminuand astfel nivelul durerii. Vitamina C, un antioxidant natural cu eficienta crescuta neutralizeaza produsii de oxidare din articulatie (radicali liberi, citokine, enzime proteolitice). Alaturi de efectul antioxidant, vitamina C din Movial Plus sustine actiunea acidului hialuronic prin inactivarea temporara a hialuronidazei existente la nivelul articulatiei.» Preluat de pe LivePr.ro
Movial plus este acum disponibil si in farmaciile Catena