Motorola Moto 360, primul smartwatch cu tehnologie Android Wear

Tehnologia Android Wear, este o prelungire a sistemului de operare Android, creata pentru accesorii, primul din serie fiind noul ceas, Motorola Moto 360. Noul smartwatch este cel mai recent proiect al celor de la Motorola in parteneriat cu Google si este primul care va avea  tehnologie Android Wear.

 Desi are un design modern, are totusi elemente care aduc aminte de ceasurile clasice. Aspectul este unul simplist, materialele folosite pentru producerea lui sunt foarte rezistente si de calitate foarte buna, iar tehnologia utilizata pentru creearea acestui smartwatch  este aceeasi pe care o regasim  folosita in interfata pentru comenzile PC sau Android.

Ceasul poate fi controlat prin comenzi vocale, fraza cheie prin care poti da comanda fiind “ OK Google” , dar pentru cei care se simt stanjeniti vorbind cu accesoriul, oricat de prezentabil ar fi el, poate fi controlat si prin anumite gesturi.

Data de lansare a produsului si pretul nu sunt stabilite inca, dar se asteapta sa fie in urmatoarele luni, iar Motorola a anuntat ca accesoriul va veni cu mai multe variante de curele si culori pentru acestea, cat si pentru cadran. Cert este ca noul smartwatch va ridica stacheta in materie de accesorii inteligente.