Motocross Cup 2014

aprilie 9, 2014

Trei săptămâni, circuitul pentru prima etapă a Motocross Cup pregătit şi competiţia este gata să înceapă pe data de 26 aprilie în comuna Prundu din judeţul Giurgiu.

Circuitul a fost pregătit de cel mai mare specialist în astfel de lucrări din România, Adrian Răduţă. Circuitul de la Prundu amestecă un pământ nisipos, special adus, cu pământul tare din zonă, astfel încât piloţii să ruleze pe o suprafaţă optimă care rezistă la precipitaţii, noroiul apărând doar în situaţia în care plouă foarte abundent.

Pe perioada desfăşurării competiţiei vremea va fi bună, iar organizatorii plănuiesc să se folosească de două pompe de mare capacitate prin care să curgă în jur de 500.000 de litri de apă, astfel încât să nu se formeze praf pe circuit.

După fiecare ploaie, pe dealul unde este construită o mare parte a circuitului se scurg cantităţi imense de pământ. Acest lucru dă mare bătaie de cap organizatorilor, care sunt nevoiţi să repare trambulină cu trambulină, adăugând sărituri înaintea fiecăreia dintre ele.

Astfel, pentru ediţia de Motocross Cup 2014, principala preocupare a organizatorilor este pregătirea circuitelor în cele mai bune condiţii, în aşa fel încât să asigure securitatea piloţilor şi calitatea generală a organizării.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro